Addsea
TeamViewer

Beginnen met een Professionele maatwerk webshop

U wilt een succesvolle webshop starten die in het oog springt, klantvriendelijk werkt en die volop backstore mogelijkheden biedt? Kies dan voor een professionele maatwerk webshop. AddSEA.nl ontwikkelt binnen de klantvriendelijke omgeving van Magento een smaakvolle webshop, volledig toegespitst op uw wensenpakket en dienstverlening.

Wij Volgen de W3C Norm

Uw webshop of presentatie pagina’s zijn een verzameling van samenhangende webpagina’s die op internet te bereiken zijn. Een Webshop wordt opgebouwd in HTML, ASP, Of in magento, in combinatie met opmaakelementen in CSS en dynamiek. De belangrijkste technieken achter webshops, zoals HTML en CSS, worden beheerd en uitgebreid door het World Wide Web, beter bekend als het W3C. AddSEA.nl houd zich aan deze normen.

 

Addsea.nl levert zeer voordelig maatwerk oplossingen. Dankzij ons moederbedrijf “Eurovision Informaticering” hebben wij onze programmeer capaciteit op ons hoofdkantoor in oldenzaal liggen. Zo kunnen wij zeer voordelig en snel uw maatwerk verzorgen! Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met de klantenservice! U staat versteld van onze betaalbare kwaliteit!”

Vragen of starten met een maatwerk webshop?

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? AddSEA.nl graat graag met u in gesprek om samen te kijken wat er voor uw onderneming mogelijk is. U kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen via ons contactformulier of bellen met onze projectcoördinator op nummer 06 13 48 86 54.

  • Facebook
  • LinkedIn

De specialist in marketing

Addsea is specialist op het gebied van internetmarketing.

Addsea is:

  • Twents, nuchter, betrokken en korte lijnen
  • Op de hoogte van de laatste SEO & SEA ontwikkelingen
  • Betaalbaar: al vanaf € 35,- per maand!
  • Officieel Google Engage Partner
  • Gevestigd te Oldenzaal

 

Word u wel gevonden?

Adverteren binnen verschillende zoekmachines is een vorm van internetmarketing.
Maar levert uw website u wel wat op? Addsea kijkt graag naar uw online uitingen en internet presentaties. Vindbaar zijn voor zoekmachines betekend vindbaar zijn voor uw klanten. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen met internetmarketing.

Testimonials »

  • Wij hebben een perfecte samenwerking met de mannen van Addsea.nl.
  • Benno Broen directeur Hout van Hout uit oldenzaal
Heeft u een vraag of
wilt u een offerte aanvragen?
Bel ons direct tijdens kantooruren, telefoon 0613488654
Vraag een offerte aan of vul het het contactformulier in.