Addsea
TeamViewer

Algemene voorwaarden

1. Bedrijfsinformatie

1.1 Het BTW Nummer is opvraagbaar.

1.2 Adres: Vondellaan 2 7576 AC Oldenzaal

 

2. Toepasselijkheid

2.1 Elke regel in deze Algemene Voorwaarden, zijn van toepassing op de diensten die AddSEA.nl – AddSEO.nl voor de consument te bieden heeft, behalve wanneer anders aangegeven. 2.2 Wanneer een consument andere opdrachten aangeeft, zijn deze alleen geldig wanneer dit schriftelijk is bevestigd door een gemachtigd persoon van AddSEA.nl – AddSEO.nl . 2.3 AddSEA.nl – AddSEO.nl is gemachtigd om externe partijen in te schakelen wanneer de Algemene Voorwaarden niet worden nageleefd.

3. Betalingsvoorwaarden

3.1 Elke consument heeft recht op een annulering van de diensten na aankoop, dit moet echter wel binnen 7 dagen aangegeven worden. 3.2 Elke terug storting zal binnen maximaal 30 dagen uitgevoerd worden. 3.3 AddSEA.nl – AddSEO.nl zal de consument de mogelijkheid bieden om de dienst maandelijks op te zeggen. Echter is de consument verplicht dit 7 dagen voor ingang van de nieuwe contractperiode aan te geven, anders is de consument verplicht de factuur te betalen. 3.4 De consument kan voor maximaal 1 week uitstel van betaling vragen, hierbij worden wel € 15,- aan administratiekosten gerekend. 3.5 Contractperiode duurt minimaal 3 maand. 3.6 Een betaling dient binnen maximaal 14 dagen uitgevoerd te worden.

4. Verplichtingen van AddSEA.nl – AddSEO.nl

4.1 AddSEA.nl – AddSEO.nl heeft toestemming om zonder schriftelijke bevestiging van de consument wijzigingen aan te brengen aan dienst, website’s webshops of andere zaken. 4.2 AddSEA.nl – AddSEO.nl is verplicht elke dienst op aanvraag zo zorgvuldig mogelijk te kunnen leveren. 4.3 Bij mogelijke storingen is AddSEA.nl – AddSEO.nl verplicht de klant zo snel mogelijk in te lichten en een tijdsindicatie te geven hoelang de storing kan duren. 4.4 AddSEA.nl – AddSEO.nl is verplicht op aanvraag van juridische claims een service te beindigen wanneer deze illegale inhoud bevat.

5. Verplichtingen van de consument

5.1 De consument is verplicht om AddSEA.nl – AddSEO.nl eventuele contactwijzigingen zoals adressen, namen of telefoonnummers zo snel mogelijk door te geven. 5.2 AddSEA.nl – AddSEO.nl is gemachtigd diensten te beindigen of tijdelijk te blokkeren wanneer deze niet op tijd worden betaald, of in strijd zijn met onze Algemene Voorwaarden. 5.3 De consument mag geen diensten houden die diensten van andere consumenten kunnen hinderen.

6. Aansprakelijkheid

6.1 AddSEA.nl – AddSEO.nl is niet aansprakelijk te stellen voor de inhoud van diensten die aangeboden worden, zoals illegale diensten, of racistische afbeeldingen of teksten op Web omgevingen. AddSEA.nl – AddSEO.nl kan de consument wel op de hoogte stellen en verplichten deze informatie zo snel mogelijk te verwijderen, of de externe partij contactgegevens te sturen wanneer deze toestemming heeft. 6.2 Voor aansprakelijkheidsproblemen kan een externe partij contact opnemen met info@addsea.nl

7. Ontbinding van de overeenkomst

7.1 AddSEA.nl – AddSEO.nl is gemachtigd om diensten te annuleren wanneer facturen niet door de consument betaald worden. Ook kan hier eventueel een externe partij voor ingeschakeld worden. 7.2 Wanneer blijkt dat onjuiste persoonsgegevens zijn ingevoerd, is AddSEA.nl – AddSEO.nl gemachtigd de overeenkomst per direct te beindigen. Wanneer er in die tijd een onbetaalde factuur in de omloop is, is de consument deze verplicht dan alsnog te betalen. 7.3 Wanneer de consument failliet wordt verklaard, en de factuur daardoor niet kan betalen, wordt de overeenkomst met AddSEA.nl – AddSEO.nl ontbonden.

8. Prijzen

8.1 Elke prijs getoond op onze website is exclusief de omzetbelasting van 21% btw, behalve wanneer anders vermeld. 8.2 Typefouten in prijzen zijn onder voorbehoud. 8.3 AddSEA.nl – AddSEO.nl is gemachtigd de prijzen voor zijn diensten elk moment aan te passen.

9. Leveringsvoorwaarden

9.1 Wanneer de consument de aanvraag voor een dienst bij AddSEA.nl – AddSEO.nl heeft ingediend, is de overeenkomst aangemaakt. 9.2 Elke dienst die AddSEA.nl – AddSEO.nl aanbiedt, zal binnen een vooraf bepaald tijdsbestek geleverd worden, wanneer er betaald wordt via iDEAL of PayPal, of wanneer er een aanbetaling is gedaan van 50 % van een totaal som.

10. Overmatig gebruik

10.1 Wanneer de consument teveel gebruik maakt van een van uw diensten, zoals het aanklikken van sea advertenties, is AddSEA.nl – AddSEO.nl gemachtigd een extra factuur te sturen voor het teveel gebruikte deel van uw service.

11. Overmacht

11.1 Wanneer er een probleem optreedt zoals brand, bedrijfsstoornissen, mobilisatie, oorlog, staking, uitsluiting of overstromingen, of in welke andere wijze dan ook, kan er geen schadevergoeding worden gevraagd bij AddSEA.nl – AddSEO.nl.

12. SEA – SEO diensten

12.1 Voor het gebruik van deze dienst is het in bezit hebben van een licentie overeenkomst van AddSEA.nl – AddSEO.nl verplicht.

13 Verandering Algemene Voorwaarden.

13.1 AddSEA.nl – AddSEO.nl is gemachtigd om de Algemene Voorwaarden aan te vullen of te wijzigen. 13.2 Wanneer een consument de nieuwe Algemene Voorwaarden niet accepteert, kan de consument de overeenkomst binnen 14 dagen ontbinden.

14. Slotbepalingen.

14.1 Over deze voorwaarden is de Nederlandse Wet van toepassing. 14.2 Verandering in het beheer of de rechtsvorm van AddSEA.nl – AddSEO.nl heeft geen toepassing op dit document. 14.3 Eventuele geschillen die ontstaan tussen de consument en AddSEA.nl – AddSEO.nl zullen voorgelegd worden aan een bevoegde Nederlandse rechter in de plaats van de onderneming van AddSEA.nl – AddSEO.nl.

  • Facebook
  • LinkedIn

De specialist in marketing

Addsea is specialist op het gebied van internetmarketing.

Addsea is:

  • Twents, nuchter, betrokken en korte lijnen
  • Op de hoogte van de laatste SEO & SEA ontwikkelingen
  • Betaalbaar: al vanaf € 35,- per maand!
  • Officieel Google Engage Partner
  • Gevestigd te Oldenzaal

 

Word u wel gevonden?

Adverteren binnen verschillende zoekmachines is een vorm van internetmarketing.
Maar levert uw website u wel wat op? Addsea kijkt graag naar uw online uitingen en internet presentaties. Vindbaar zijn voor zoekmachines betekend vindbaar zijn voor uw klanten. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen met internetmarketing.

Testimonials »

  • Wij hebben een perfecte samenwerking met de mannen van Addsea.nl.
  • Benno Broen directeur Hout van Hout uit oldenzaal
Heeft u een vraag of
wilt u een offerte aanvragen?
Bel ons direct tijdens kantooruren, telefoon 0613488654
Vraag een offerte aan of vul het het contactformulier in.