Addsea
TeamViewer

PRIVACY BELEID

De persoonlijke gegevens die u ons heeft bezorgd, zullen verwerkt worden in de AddSEA klantendatabase beheerd door AddSEA, Enschedesestraat 2G, 7575 AB, Oldenzaal, Nederland.
Uw gegevens zullen vertrouwelijk door AddSEA worden behandeld.
Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor marketing doeleinden van AddSEA en zullen niet worden doorverkocht aan derden.
U heeft het recht tot toegang tot uw gegevens en tot verbetering in geval van fouten.

Tevens wordt uw e-mailadres gebruikt om u op de hoogte te houden van AddSEA activiteiten en aanbiedingen.
Indien u hier geen prijs (meer) op stelt, dan volstaat een mail aan AddSEA en worden uw gegevens onmiddellijk uit ons bestand verwijderd.
AddSEA levert uw gegevens niet door aan derden.

De website www.AddSEA.nl maakt alleen gebruik van cookies op het moment dat u de website bezoekt, en of gebruikmaakt van onze diensten op onze website. Hierbij heeft u zelfs de keuze om dit uit te zetten. Enig nadeel hierbij is dat indien u de volgende keer de website weer bezoekt u uw NAW gegevens opnieuw dient in te vullen.

DISCLAIMER

De op deze website getoonde informatie wordt door AddSEA met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. AddSEA verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten die door AddSEA worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
AddSEA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. AddSEA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de AddSEA website opgenomen informatie en prijzen.
Hoewel AddSEA alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is AddSEA niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
Verwijzingen naar sites die niet door AddSEA worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel AddSEA uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door AddSEA worden onderhouden wordt afgewezen.

  • Facebook
  • LinkedIn

De specialist in marketing

Addsea is specialist op het gebied van internetmarketing.

Addsea is:

  • Twents, nuchter, betrokken en korte lijnen
  • Op de hoogte van de laatste SEO & SEA ontwikkelingen
  • Betaalbaar: al vanaf € 35,- per maand!
  • Officieel Google Engage Partner
  • Gevestigd te Oldenzaal

 

Word u wel gevonden?

Adverteren binnen verschillende zoekmachines is een vorm van internetmarketing.
Maar levert uw website u wel wat op? Addsea kijkt graag naar uw online uitingen en internet presentaties. Vindbaar zijn voor zoekmachines betekend vindbaar zijn voor uw klanten. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen met internetmarketing.

Testimonials »

  • Wij hebben een perfecte samenwerking met de mannen van Addsea.nl.
  • Benno Broen directeur Hout van Hout uit oldenzaal
Heeft u een vraag of
wilt u een offerte aanvragen?
Bel ons direct tijdens kantooruren, telefoon 0613488654
Vraag een offerte aan of vul het het contactformulier in.